NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Sant Domènec acull l´exposició d´Antoni Miró ´Personatges´

Un gran llenç de Raimon es mostra en una exposició on 40 personalitats estan presents

Un gran llenç del cantautor xativí Raimon no podia faltar en l’exposició “Personatges” d’Antoni Miró que ahir per la vesprada s’inaugurava en Xàtiva, en l’Espai Cultural Sant Domènec que mostra unes quaranta personalitats que han deixat empremta per la seua integritat política i grandesa cultural. Salvador Allende; Hugo Chávez; Dalí; Picasso; Karl Marx o Rafael Alberti són eixos personatges que el pintor alcoià reflecteix per ser referents per a ell però també per a la societat. La inauguració de tan magna mostra, per la qualitat de les obres i pel seu tamany, de 162x114, va estar presidida pel conseller Vicent Marzà, l’alcalde Roger Cerdà, el regidor de Cultura, Jordi Estellés i l’autor, Antoni Miró.

Obres realistes de gran mida on també es representen a grans personatges de la cultura valenciana que foren, a més, amics de l’artista.

La mostra permet visibilitzar personatges que durant molt de temps han estat en silenci perquè puguen ser descoberts pel públic.

Per la seua banda, el conseller també destacaria el valor de l’antic convent de Sant Domènec i el patrimoni de Xàtiva i acceptaria l’oferiment de l’alcalde per portar a aquests tot tipus d’activitats culturals.

En l’acte actuaria altre cantautor xativí, Feliu Ventura, que interpretaria un poema de Pere Quart i un d’Estellés i l’artista Josep Sou. “Personatges” d’Antoni Miró romandrà en Xàtiva fins a maig.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.