NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Jornada de portes obertes de l´Associació de Familiars i Malalts d´Alzheimer

AFA Canals va nàixer a l?any 2008 gràcies a l?esforç d?un grup de familiars angoixats per la carència de serveis i cuidats pròxims que patien els éssers volguts davant aquest tipus de malalties

L’associació de Familiars i Persones amb Alzheimer i altres demències de Canals ha celebrat deu anys d’història. AFA Canals va nàixer a l’any 2008 gràcies a l’esforç d’un grup de familiars angoixats per la carència de serveis i cuidats pròxims que patien els éssers volguts davant aquest tipus de malalties. Una jornada de portes obertes; una paella per cortesia de l’Ajuntament; un concert solidari i el llançament del seu web han format part de la celebració que ha comptat amb la presència de polítics locals.

Entre els assoliments aconseguits en aquesta dècada de vida destaca la creació de la unitat de respir familiar on es realitzen activitats d’estimulació de la memòria sempre baix la supervisió de professionals qualificats. Tot l’aconseguit és gràcies a la dedicació dels que formen l’associació però també al finançament d’organismes governamentals, obres socials, quotes i donacions privades que permeten un cofinançament de les quotes d’usuaris ja que part del cost és assumit per Afa Canals. A més a més han ampliat el seu equip humà i de serveis; especialment des de que es traslladaren en juny de 2017 a les actuals instal·lacions, cedides per l’Ajuntament de Canals.

Una dècada de vida que també va servir per inaugurar oficialment la sala multisensorial finançada per l’entitat La Caixa l’any passat. 


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.