NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Ontinyent anuncia l´aplicació del Pla Valencià d´Inclusiió i Cohesió Social a La Vall d´Albaida

El Pla posa èmfasi en evitar la caritat i centrar-se, no sols en ajudes econòmiques, sinó en la inserció social

Ontinyent ha ofert una jornada tècnica sobre el Pla Valencià de polítiques Inclusives de la Generalitat Valenciana que s’ aplicarà a la Vall d’Albaida al període 2017 - 2022 amb l’ objectiu de treballar contra les desigualtats, tant socials com relacionals que afecten a la ciutadania per a garantir una vida digna.

En la presentació han participat regidors de diversos ajuntaments de la comarca i comptava amb la intervenció del Secretari Autonòmic d’Inclusió i Cohesió Social, Alberto Ibáñez.

El Pla posa èmfasi en evitar la caritat i centrar-se, no sols en ajudes econòmiques, sinó en la inserció social.

El Pla Valencià servirà per a desburocratitzar els serveis socials i, posar així, una especial atenció en el seguiment de les persones. Per a l’ aplicació s’ha necessitat un augment de la inversió pública, sobre tot per a la posada en marxa de les noves lleis socials com: la Llei de Renda Valenciana i la Llei de joventut per a la creació de llocs de treball. Iniciatives que compten amb una subvenció de prop de 150 mil euros cofinançats per la Unió Europea.

A més, dins d’ aquesta jornada, també s’ha exposat el programa “Reinicia’t” que està realitzant-se a la ciutat d’Ontinyent, el qual treballa en la reinserció dels joves amb conductes addictives i en la inclusió laboral de persones de més 35 anys aturades de llarga duració que acaben aquest Pla amb un contracte laboral.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.