NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

La Diputació dóna un vehicle de bombers a l´associació Mariola Verda

El vehicle de bombers aprofitarà per a poder actuar en els primers moments d?un incendi

La Diputació de València ha fet entrega a l’associació Mariola Verda d’un vehicle de bombers que els aprofitarà per a poder actuar en els primers moments d’un incendi, fins que arriben els professionals. D’esta manera es dóna resposta a les necessitats d’una associació creada en 1994 i centrada en la prevenció i lluita contra els incendis forestals.

El vehicle, una bomba rural d’urgència, permetrà comptar amb més mitjans d’extinció en un primer moment, a l’espera de l’actuació dels bombers professionals.

Amb aquesta nova incorporació, l’associació comença els preparatius de la que serà la campanya de lluita contra incendis de 2018, un treball de voluntariat que es finança amb les aportacions dels seus socis i el treball de tots.

En l’actualitat, Mariola Verda compta amb 120 socis i forma part del Consell del Parc Natural de la Serra Mariola, una serra que es va cremar en un 70 per cent en l’incendi que va tindre lloc en 1994, en el que van morir cinc persones. Entre altres coses, porta a terme tasques de vigilància, col·labora amb l’Ajuntament per a recuperar camins i assegadors del terme, i neteja la serra, conscienciant a més a la gent amb la plantació d’arbres i altres activitats mediambientals.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.