NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Una malla evita els despreniments de roques de la Cova Negra

La paret de la roca de la Cova Negra de Xàtiva s´ha fixat amb una malla de cable d´acer

Garantir la seguretat dels visitants pel risc de despreniments. Amb aquest objectiu i dins del Programa de Riscos Geològics del Servei de Medi Ambient de la Diputació de València, la paret de la roca de la Cova Negra de Xàtiva s’ha fixat amb una malla de cable d’acer. Ahir es firmava l’acta de recepció de les obres que ha corregut a càrrec de l’empresa Trabajos en Vertical y Horizontal SL adjudicades amb un pressupost de 9.970 euros. D’ells, la corporació provincial ha subvencionat el 90%, 8973 euros i la resta, 997 euros, l’Ajuntament.

Una intervenció, per tant necessària per millorar la seguretat de l’entorn més immediat de la Cova Negra, espai de gran valor arqueològic, declarat BIC i un dels més visitats en aquestes vacances de Setmana Santa i Pasqua.

L’actuació, realitzada durant les últimes setmanes, ha consistit en la instal·lació de 60 metres quadrats de xarxa de cable d’acer ancorats en la paret de roca amb fixacions de 4 metres de profunditat per a subjectar un gran bloc de pedra calcària que amenaçava amb desprendre’s i que s’ubica a escassos metres de l’entrada de la cova. També s’han portat a terme treballs de desbrossament i sanejament de la zona.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.