NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

La tercera fase de re-urbanització de La Vila costarà 350.000 euros

Les obres s?executaran al tram comprès entre la plaça de Sant Pere de Verona i el carrer Trinitat

L’alcalde d’Ontinyent, Jorge Rodríguez, acompanyat de diferents regidors ha presentat al veïnat de la Vila la III fase d’obres de reurbanització que s’executaran al tram comprès entre la plaça de Sant Pere de Verona i el carrer Trinitat amb un pressupost de base de licitació de 350.000 euros i un període d’execució de 6 mesos. Amb aquesta última actuació, l’Ajuntament haurà invertit més d’1 milió d’euros. Es recupera així un barri històric i patrimonial on no s’havia intervingut en 30 anys i que compta, a més, amb un gran potencial com atractiu turístic.

L’actuació està inclosa al Pla d’Eficiència Urbana 2018/2019 a l’igual que les dues anteriors.

La recuperació del barri no només inclou el milió d’euros invertits en reurbanització i millores als carrers sinó també tot un seguit d’accions i activitats per revitalitzar-lo.

Efectivament accions incloses dins la programació cultural com fou Ontinyent Medieval on el barri es convertia en un gran soc àrab.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.