NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

El vent ocasiona nombrosos danys materials als nostres pobles

En Xàtiva va causar desperfectes als polígons

El temporal de vent que hem patit a les Comarques Centrals este cap de setmana ha deixat algunes destrosses importants en empreses i mobiliari urbà encara per quantificar. La més cridanera, en Xàtiva, on vents que rondaren els 100 quilòmetres per hora van arrancar la coberta metàl·lica de l’aparcament exterior de l’empresa de cartonatge Hinojosa, que se’n va vindre avall caient sobre els vehicles que havia estacionats a les cinc del matí, quan va tindre lloc el succés.

Prop d’allí, en la nau de Transmet, el vent va trencar cristalls, finestres i planxes metàl·liques.

Però ací no acaben les destrosses, perquè el vent va ser responsable de que caiguera a la via pública un enorme pi, en la pujada al castell. Els bombers van tindre que treballar de valent en la retirada d’arbres i branques que, afortunadament, no van ferir a cap persona.

Però Xàtiva no va ser la única malparada d’este temporal de vent que arrancà part de la coberta de la piscina d’Ondara, poble on no es va celebrar l’escenificació de la Passió degut a la pre-emergència per vent. Fins que no es repare la coberta, la piscina queda inutilitzada.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.