NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Diputació rehabilita el teulat de l´alberg de l´ermita

L´ens provincial destina 50.000 euros per a la seua recuperació

L'Ermita de Sant Vicent d'Agullent ha sigut rehabilitada amb 50.000 euros aportats per la Diputació de València, unes obres que han consistit en la reparació de les cobertes, façanes i humitats de l'alberg juvenil de l'ermita, una de les joies patrimonials d'aquest municipi de la Vall d'Albaida del segle XVIII.

Estes instal·lacions tenen un gran ús social al poble i a la comarca, així que la seua rehabilitació no és només una bona notícia per a este municipi de La Vall d’Albaida.

El president de la Diputació ha recordat que, en el que portem de legislatura, Agullent s’ha vist beneficiada amb 600.000 euros de la corporació provincial, uns diners que s’incrementaran en breu amb la construcció d’un centre social.

La Diputació té previst invertir enguany al voltant de 950.000 euros, amb el projecte d'un nou centre social comarcal. A més, Agullent rebrà 226.000 euros del Pla de Serveis i Obres Municipals, 46.000 euros del Fons de Cooperació Municipal i 30.000 euros del Pla de Camins.

Aquestes inversions se sumen als 560.000 euros invertits entre 2016 i 2017. Destaquen els 245.000 euros del Pla d'Inversions Sostenibles i els 225.000 euros del SOM, amb els quals Agullent ha pogut millorar els seus carrers, edificis públics i serveis bàsics, com el condicionament de la Plaça Espanya, l'habilitació d'una sala d'exposicions en la casa de la Cultura i la millora de les condicions acústiques de la Llar del Jubilat, així com la recuperació de l'entorn del llit del Barranc de la Canadella.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.