NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Una vintena de xiquets disfruten de l´escoleta de Pasqua

´Aventura´t i somriu´s´endinsa en les activitats musicals

Una vintena de xiquets d’entre 3 i 12 anys de La Llosa de Ranes participa enguany en l’escoleta de primavera on, des del 29 de març i fins a demà divendres, han desenvolupat diferents destreses en els dos tallers programats. Música, manualitats i jocs es donen la mà per a disfrutar d’estos dies de Pasqua on, per 25 euros, els més menuts han estat ocupats tots els matins de 9 a 13.

El col·legi públic Crist del Miracle és l’escenari on es desenvolupen totes les activitats, de manera que els familiars estan ben tranquils i els xiquets ben distrets.

A la vista dels bons resultats i de la participació, ja està pensant-se en l’edició d’estiu d’esta escoleta, on la música i les manualitats centren les activitats dels més menuts.

Com veuen a les imatges, els xiquets disfruten a l’aire lliure i en les aules, on es desenvolupen les activitats.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.