NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

La Justícia declara nul·la la compra dels terrenys pensats per l´anterior Govern per a la construcció de l´hospital

Segons el Govern actual, els terrenys no s?escolliren correctament per culpa de les presses d´aquella època

Una sentència del Tribunal Superior de Justícia de la Comunitat Valenciana ha fallat a favor de l’Ajuntament d’Ontinyent al procés que manté contra la mercantil REGEBE Asociados sobre la propietat dels terrenys ubicats a 100 metres de la depuradora d’aigües residuals, on el Govern anterior del Partit Popular pretenia ubicar el nou hospital comarcal.

Segons el Govern actual, els terrenys no s’escolliren correctament per culpa de les presses d’aquella època, ja que la sentència apunta a que no devia ser el Govern qui escollirà els terrenys, sinó la Conselleria de Sanitat, que mai els va acceptar.

Aquella ubicació suposava un encariment del preu final del projecte en 10 milions, ja que s’haurien d’haver executat mesures per tal de reduir olors i sorolls de la depuradora pròxima, així com la necessària consolidació del talús per la seua proximitat al riu Clariano.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.