NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Dos milions per a l´enllaç de la N332 i l´AP7 en Oliva

Aquestes obres permetran restar tràfic al centre del poble

Una infraestructura viària de la comarca de la Safor, molt desitjada al municipi d’Oliva, rebrà un impuls en matèria econòmica si s’aproven finalment els Pressupostos Generals de l’Estat. El Govern ha contemplat una partida de 2 milions d’euros per a aquest 2018 i a nivell plurianual de 8 milions per al 2019 per iniciar la tramitació de les obres de construcció de l’enllaç sud entre l’AP7 i la N-332, una de les fases de la circumval·lació sud de la Safor. Aquesta infraestructura permetrà a Oliva, juntament amb l’enllaç que ja es té al nord del casc urbà, pal·liar els efectes del dens tràfic que travessa la ciutat.

Aquesta inversió per a l’anhelada connexió sud, permetrà no només disminuir el pesat tràfic de la ciutat, també augmentar la seguretat vial i la qualitat de vida dels veïns. El projecte compta ja des de fa un any amb l’informe d’impacte ambiental favorable.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.