NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Centenars de confrares participen en la Processó del Silenci

A obscures, els participants recorren el barri medieval

Un dels actes més multitudinaris de la Setmana Santa ontinyentina és la processó del Silenci on els participants, a obscures, només amb torxes i en total silenci recorren el barri medieval en companyia dels tradicionals personatges bíblics. Aquesta cita, ja ineludible fou impulsada i organitzada per la Germandat del Crist de l’Expiració i la Confraria de la Soledat fa 16 anys.

L’andador de la Soledat, acompanyat per tambors sords enceta la desfilada. Continuen els confrares i fidels amb cera o torxes de totes les confraries de la ciutat.

Aquesta processó ha anat guanyant adeptes any rere any per la imatge mística que transmet, pel fervor, l’entorn, l’escassa il·luminació, el silenci que l’acompanya i l’excel·lent caracterització dels personatges.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.