NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Concert 50 aniversari dels moros i cristians

L´Aranya i El Gamell d´Albaida comparteixen escenari

La Unió Musical L’Aranya i el Cercle Musical Primitiva El Gamell d’Albaida han compartit escenari per a celebrar el 50 aniversari de la fundació de la Junta Central de Moros i Cristians de la localitat, un acte que ha comptat amb un homenatge als 13 presidents que han estat al capdavant d’una entitat hui en dia més que consolidada. El concert ha comptat amb altra particularitat, el fet de que les obres tocades siguen de compositors del poble.

El concert inclou 14 composicions i algunes d’elles compleixen anys, així que hi ha moltes coses que celebrar.

La iniciativa va sorgir de la Junta Central de Festes i, de seguida, els músics del poble i l’Ajuntament estigueren a la seua disposició per a oferir un concert grandiós.

Anècdotes com aquesta omplin els records dels festers que, al remat, estan més que contents per la llarga història i el prestigi amb que compta la festa en Albaida, una activitat que continua amb bona salut i que celebra el Mig Any d’ací a uns dies.

El 50 aniversari dels moros i cristians d’Albaida ha unit als músics, ha fet balanç i ha donat un pas més endavant per fer d’esta una festa referent a la comarca.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.