NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Rodatland passat per aigua

La pluja obliga als organitzadors a celebrar el festival al mercat

La pluja ha obligat enguany a traslladar el festival de música Rodatlant al mercat de L’Olleria, malgrat que s’ha apurat fins l’últim moment el canvi d’ubicació des del Rodat al nucli urbà per ser l’entorn ideal per a celebrar un festival ple de concerts i diversió per als més joves. Tot i així, els participants no han dubtat en eixir  amb la quadrilla per a celebrar l’últim cap de setmana de vacances amb els amics.

Amb 470 inscrits, el festival s’ha desenvolupat sense incidències i els joves s’han adaptat a la nova ubicació, on el cartell de DJ’s i grups s’ha mantés.

En acabant, a les deu i mitja de la nit, els joves han continuat la festa als pubs Única i Anem Anant, declarats afters oficials de la festa, on s’han repartit regals i s’han fet descomptes als inscrits al festival, una bona oportunitat de reunir-se.

El Rodatland és un festival de música on grups locals i convidats animen una jornada que sol tindre lloc al paratge del Rodat i que enguany ha quedat emboirada pel mal oratge. En qualsevol cas, als joves això els és igual, perquè tenint amics, qualsevol lloc és bo per a fer festa.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.