NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Iberdrola accepta el traçat alternatiu per portar llum a Piles i Miramar

Dos sentències desfavorables han fet posar-se d'acord a la companyia i a l´Ajuntament d´Oliva

Després d’onze anys, Iberdola ha acceptat el traçat alternatiu plantejat per l’Ajuntament d’Oliva per portar energia elèctrica a la platja de Piles i a Miramar i, en estos moments, està tramitant-se el permís per poder escometre les obres pertinents. Així ho han anunciat des del Govern d’esta localitat de La Safor que, ja en 2007, es va oposar a la implantació d’una línia elèctrica d’alta tensió que passava per 63 parcel·les privades no urbanitzables.

En negar-se l’Ajuntament a donar llicència, Iberdrola va denunciar-los, però la Justícia determinà no donar permís per construir sis torres des de la subestació elèctrica d’Oliva fins el sector oest de la platja de Piles, ja que impactava notablement sobre el medi ambient.

 

 

Anys després, en 2014, Iberdrola tornà a demanar llicència a l’Ajuntament sense èxit i tornà a portar l’assumpte davant els tribunals, obtenint la mateixa resposta. Finalment, ha decidit atendre a les propostes alternatives dels propietaris i de l’Ajuntament, arribant a un acord.

 

 

L’alternativa al plantejament original d’Iberdrola passa per reforçar la línia aèria existent que transcorre en paral·lel al camí de l’Assagador de Carro i, posteriorment, des de la subestació d’Oliva fins un centre de transformació del sector 19.  A partir d’este moment, el traçat prosseguirà soterrat fins arribar a l’extrem nord d’este sector i, a continuació, pel sòl de domini públic que s’obtindrà amb el Pla Especial de Terranova, per on està previst que transcórrega el futur vial de prolongació de l’Avinguda dels Llauradors.

 

 


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.