NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

30 anys de cursa al barri de Sant Vicent

Xiquets i adults participen en una cursa per a totes les edats

Els festers del carrer Sant Vicent d’Oliva han celebrat la trentena cursa esportiva pel barri amb una multitudinària participació, tant de xiquets com d’adults. Amb dos circuits ben diferenciats, un per als menuts i altre per als més majors, els esportistes s’han donat cita en una jornada on el bon oratge ha sigut el protagonista.

La volta a peu està organitzada per la Regidoria d’Esports, però els festers són els que col·laboren activament per fer-la possible amb les tasques de voluntariat. També estan presents els membres de Creu Roja, que s’encarreguen d’atendre possibles incidències.

Els benjamins, alevins i infantils han fet ús del circuit menut i, tant és el seu esforç, que algú cau inclús abans d’entrar per meta. En qualsevol cas, no hi ha hagut que lamentar cap incident de consideració i els tres primers classificats, des de benjamí a cadet, s’han emportat medalla. Pel que fa als adults, els premis s’han repartit en 75 euros per al primer classificat de la cursa de 6 quilòmetres i 75 euros per a la primera classificada de la cursa de 4. A més, els segons classificats de les dues curses s’han emportat 25 euros.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.