NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Ontinyent duplica els punts de connexió WIFI gratuïta

Ja són 14 repartits per tota la ciutat

L’Ajuntament d’Ontinyent ha duplicat els punts de connexió a la xarxa Wi-Fi municipal i està treballant en l’adhesió al programa europeu que engloba totes les xarxes públiques de les principals ciutats. Esta ampliació es produeix per tal de democratitzar l’accés a Internet, ja que entenen que internet no és un luxe, sinó una necessitat. A més, asseguren que és un potencial generador d’activitat econòmica. Estes millores han suposat una inversió de 15.000 euros, una quantitat que s’espera compensar amb una subvenció europea.

Pel que fa a la col·laboració europea, a més de finançar el projecte a través d’una subvenció, permetrà que un usuari d’Ontinyent puga navegar per internet a les xarxes públiques repartides pel vell continent sense haver d’inscriure’s.

L’aposta del Govern per fer accessibles als ciutadans les noves ferramentes de la informació i la comunicació inclou també altres iniciatives vinculades a les noves tecnologies, com ara l’Oficina Virtual, des d’on es poden fer gestions administratives on-line; el programa Govern Obert de comunicació amb els veïns mitjançant les xarxes socials; la Bústia Ciutadana, que permet als veïns fer consultes o realitzar propostes al consistori a través d'internet; l’impuls a l’app municipal, o la possibilitat de pagar la zona blava a través del telèfon mòbil.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.