NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Diputació recupera els voltants del riu amb 33.100 euros

L´ajuntament ha destinat 3.300 euros

La Diputació de València ha posat en valor el patrimoni natural de Barxeta amb la neteja i recuperació dels voltants del seu riu a través del Programa de Paratges Naturals que ha suposat una inversió de 33.100 euros. L’ajuntament, per la seua part, ha destinat 3.300 euros, el 10% del total invertit. Ahir el diputat de Medi Ambient, Josep Bort i l’alcalde, Vicent Mahiques visitaren els espais per conèixer les millores aconseguides. Amb la neteja, desbrossament i retirada dels materials dipositats a les vores per les avingudes d’aigua i espècies invasores, aquest espai ha passat de trobar-se en un estat de quasi abandonament a un molt més atractiu i segur.

La corporació provincial es troba molt bolcada al poble on es porten endavant cinc projectes dins d’aquesta àrea de Medi Ambient pertanyents a plans de risc geològics, espais degradats, horts urbans i dos de paratges naturals. En total la partida ascendeix a uns 300.000 euros. Ahir també es passaria revista a dos d’aquestes actuacions que estan escometent-se al costat de les escoles.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.