NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

II Cicle per a la Recuperació de la Memòria Històrica i Democràtica d´Oliva

Una xerrada, la projecció de dos documentals i una exposició centren les activitats d´enguany

Oliva celebra enguany la segona edició del Cicle per a la Recuperació de la Memòria Històrica i Democràtica amb una xerrada, la projecció de dos documentals i una exposició. Es tracta d’una iniciativa organitzada per l’associació Progrés i Solidaritat del poble que compta amb el suport de l’Ajuntament.

La primera de les activitats serà este divendres al Cinema Olimpia, on està prevista la projecció del documental ‘Testigos de un tiempo maldito’ a les huit de la vesprada.

El dissabte 14 es farà una ofrena de flors en el monument que hi ha al cementeri als caiguts en la lluita per la llibertat. Serà a les 12 del migdia i la cita està convocada per l’Associació Progrés i Solidaritat.

Però ací no acaba la programació cultural del cicle per a la recuperació de la memòria històrica i democràtica, perquè al documental mencionat seguirà la conferència de Josep Almudéver sobre ‘L’últim brigadista’ que tindrà lloc el dia 18 a les huit de la vesprada en la biblioteca l’Envic.

Per al 27 està prevista la projecció de ‘Els camins de la memòria documental’ a les huit de la vesprada el Teatre Olimpia.

Eixe documental explica com estava conformat el Govern de la segona república, els canvis que va patir en guerra, així com la repressió posterior. Per últim, del 2 al 13 de maig, el Museu Etnològic acollirà l’exposició ‘No tindreu pau després de la guerra’ sobre la repressió franquista.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.