NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

L´IVAJ presenta la Llei de Polítiques de Joventut a les mancomunitats

Els objectius fonamentals són l?empoderament dels joves i la transferència de competències i recursos

El director general de l’Institut Valencià de la Joventut ha presentat en les Mancomunitats de La Vall d’Albaida i de La Costera-La Canal de Navarrés la nova Llei de Polítiques Integrals de Joventut, una nova legislació que pretén municipalitzar les polítiques de joventut. Això vol dir que es pretén donar més competències als municipis ja que, hui per hui, depenen de la Generalitat Valenciana per a programar qualsevol actuació en matèria juvenil.

A més de presentar la llei, Martí ha anunciat subvencions per a que els ajuntaments desenvolupen programes de joventut als ajuntaments i ha posat damunt la taula la possibilitat de firmar convenis per a la transferència de recursos. En qualsevol cas, sembla que Mancomunitat de La Vall d’Albaida serà una de les primeres en poder beneficiar-se de tots estos avantatges, ja que porta molts anys treballant en la matèria.

Els objectius fonamentals són l’empoderament dels joves i la transferència de competències i recursos, una nova manera de fer política de joventut que es desenvoluparà poc a poc atenent a la nova legislació.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.