NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Exposició ´No tindreu pau després de la guerra´

L´ objectiu d? aquesta mostra és que la societat valenciana siga conscient de la magnitud que tingué la repressió franquista i la seua incidència en les localitats i comarques de València

Ontinyent encetava ahir les jornades de Memòria Històrica amb una exposició fotogràfica i la projecció d'un documental, produït per la delegació de Memòria Històrica de la Diputació de València instal·lat a la sala Gomis. Es tracta de fotografies i escrits sobre la repressió, les colònies escolars de guerra i el control social del franquisme.

L’ objectiu d’ aquesta mostra és que la societat valenciana siga conscient de la magnitud que tingué la repressió franquista i la seua incidència en les localitats i comarques de València.

A més, s’ha dut a terme un projecte d’exhumació de les persones afusellades el 15 de desembre de 1939 per recuperar i identificar les restes d’estes persones que actualment estan en dos nínxols,  Sayo Gandia ha agraït a la Diputació el finançament que ha brindat amb el qual s’ han pogut fer possibles estos treballs.

Les jornades també han inclòs altres dues activitats: la ruta turística “Els espais de la memòria democràtica d’Ontinyent” i la projecció del documental ‘Espais de pau en temps de guerra’ basat en el llibre ‘República, Guerra Civil i Educació’, de Vicent Torregrosa que repassa la vida en les colònies escolars creades al voltant de Xàtiva, com les que hi hagué a Bellús.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.