NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

´Absències i distàncies´, mostra sobre la memòria històrica

La mostra té com objectiu recuperar la memòria històrica i democràtica a través d´un muntatge fotogràfic urbà que fa un relat de les absències i distàncies que produïren diversos règims dictatorials

El projecte “Absències i Distàncies” de l’artista Gustavo Germano iniciava ahir el seu trajecte de la mà de l’àrea de Cultura de la Diputació de València al municipi de Potries. La mostra té com objectiu recuperar la memòria històrica i democràtica a través d’un muntatge fotogràfic urbà que fa un relat de les absències i distàncies que produïren diversos règims dictatorial d’Amèrica Llatina, concretament de l’Argentina, Brasil i Uruguai i la Guerra Civil espanyola.

En les “Absències” les imatges, recopilades d’àlbums familiars es retorna al mateix espai, després de molts anys, per reviure l’escena i prendre consciència de l’absència de l’ésser volgut. La part de les “Distàncies”, centrada en l’exili republicà espanyol, uneix en un mateix pla la imatge d’un protagonista capturada al seu lloc d’origen al voltant de 1939 amb altra contemporània presa en el seu lloc d’exili.

L’acte dóna el tret d’eixida a la designació de Potries com Capital Cultural Valencia de 2018 per la Generalitat Valenciana.

A més de Potries, el projecte recorrerà fins al 22 d’abril els pobles de Beniarjó, Olocau, Marines i Xelva.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.