NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Visita concesionaris de les nostres comarques

La Comunitat Valenciana és actualment la segona que més cotxes exporta del país que suposa el 26% dels bens venuts a l?exterior

L’automoció segueix donant bons titulars i gaudint d’un moment dolç després d’anys de dificultats. La Comunitat Valenciana és actualment la segona que més exporta del país i un dels motors claus és aquest sector amb un creixement del 120% als últims cinc anys, el que suposa el 26% dels bens venuts a l’exterior. Un increment que es deu a diversos motius: el llançament de nous models, tot un nou arsenal tecnològic, combustibles alternatius ha fet disparar la confiança del consumidor. A continuació xafem l’accelerador per conèixer les novetats de la indústria als concessionaris de les nostres comarques.

 


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.