NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Oliva celebra una nova edició de la Poefesta del 19 al 21

Tres espectacles aproparan la poesia als veïns

Oliva ha presentat la catorzena edició del seu festival de la Poesia, Poefesta, que es durà a terme des del 19 fins al 21 d’ abril, amb tres espectacles. La celebració començarà amb l’ acte “Perquè les paraules no se les enduu el vent…” realitzat per un duet explosiu: Teresa Meana, poetessa que s’ha passat la vida creuant l’Atlàntic per parlar per tot arreu del sexisme en el llenguatge i Mireia Calafell, que ha fet del cos una poesia i que forma part del grup de recerca Cos i Textualitat de la Universitat Autònoma de Barcelona.

L’acte central tindrà lloc el divendres 20 d’ abril al Teatre Olímpia d’Oliva amb la presència d´alguns dels noms més imprescindibles de la lírica actual com són Manuel Forcano, Juan Cobos Wilkins, Xènia Dyakonova, Josep Piera i Paolo Agrati, amb les actuacions musicals de Maribel Quiñones, la gran cantant i artista Martirio i l’acompanyament visual d’Alex Pallí.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.