NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Jornada atlètica amb el medallista Orlando Ortega

Demà per la vesprada la pista d´atletisme acollirà nombroses proves

Orlando Ortega, vigent subcampió olímpic dels 110 metres tanques, inaugurarà la seua temporada esportiva demà per la vesprada a la renovada pista d’atletisme d’Ontinyent. Serà en una jornada atlètica de la Federació d’Atletisme de la Comunitat Valenciana organitzada pel club CAVA Stock Logístic amb la col·laboració de l’Ajuntament.

L’esportista empadronat a Ontinyent ha destacat el salt de qualitat de les instal·lacions atlètiques del poliesportiu, millorades amb ajuda de 400.000 euros de la Diputació de València, un lloc ideal per a l’entrenament preparatori del Campionat Europeu de Berlín que es celebrarà en agost.

La jornada, que tindrà lloc entre les 17:00 i les 19:30 hores, inclourà proves atlètiques de llançament de martell, de pes, i proves de velocitat de 100, 200, 500, 1.500 i 3.000 metres llisos, per a finalitzar amb 110 metres tanques. Hi haurà proves per a categories sub 14 i sub 16 escolar, i la prova de 3.000 metres llisos serà de caràcter popular, podent participat atletes sense llicència federativa.

La pista anterior estava més que amortitzada després de no patir canvis des que es va inaugurar en 1991, i renovar-la era una demanda històrica. Ara, els clubs locals, l’alumnat de Ciències de l'Activitat Física i de l'Esport i els esportistes en general poden gaudir d’una pista homologada.

La pista ha estat una de les principals actuacions al marc del Pla de Modernització d’Instal·lacions Esportives posat en marxa en 2015, que ha suposat la inversió de més de 1’5 milions per millorar també altres espais al poliesportiu com la gespa artificial dels camps de futbol, els vestidors, els accessos a les pistes, l’enllumenat o el rocòdrom, però també en altres llocs com l’estadi El Clariano o els Camps de la Purísima.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.