NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Les festes del Natzarè arriben a Xàbia

Del 14 d´abril al 3 de maig, els actes purament religiosos es combinaran amb els populars i més festius

La confraria del Natzarè de Xàbia ha presentat el programa de festes que segueix fidel al seu esquema habitual; reprenent els actes del 2016 ja que l’any passat fou especial per commemorar-se el 250 aniversari de l’arribada de la imatge i el 50 del seu nomenament com alcalde perpetu. Així, del 14 d’abril al 3 de maig, els actes purament religiosos es combinaran amb els populars i més festius com els bous al carrer, les nits de sainet, discomòbils o els dedicats als més menuts.

La programació arranca demà dissabte amb un concert benèfic de la Banda de Música del Centre Artístic de Xàbia en l’església de Sant Bartolomé a les deu de la nit i el diumenge 22 hi haurà competició de pilota valenciana i per la vesprada concert al convent de les Agustines. Ja el dijous 26 d’abril comencen les actuacions taurines en la Placeta del Convent totes les vesprades fins el diumenge. Els més joves tenen dos cites especials: discomòbil la nit del divendres 27 i diumenge 29 per la vesprada una festa remember. La nit del diumenge pren el relleu en aquest espai les actuacions en clau d’humor.

A principis de maig, la devoció s’apropiarà dels carrers. El dia 1 amb les emblemàtiques creus de flors en el dia dedicat als xiquets. El dimecres 2 serà l’ofrena de flors i el 3, el dia gran de la festa.

La portada del llibre oficial de festes transmet l’esperit de convertir el Natzarè en tradició de tots.

El dia tres, un castell de focs d’artifici disparat des de la plaça de la Constitució tancarà els festejos.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.