NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

10 anys de Museu Faller a Gandia

El rei Felip VI ostenta el càrrec de president d'honor

El Museu Faller de Gandia s’ha vestit de gala per commemorar el seu desè aniversari  amb una gran festa on no faltà ningú: exmembres de l’executiva; els equips de treball que lluitaren per alçar-lo; les Falleres Majors dels darrers deu anys a més de distingides personalitats com Vicent Soler, conseller d’Hisenda, el delegat del Govern, Juan Carlos Moragues, l’alcaldessa, Diana Morant, les Falleres Majors de València i poblacions amigues i com no, les Falleres Majors de Gandia, Núria Llopis i Sara Sanvíctor, acompanyades pel president de la Federació de Falles, Telmo Gadea.

Després d’inaugurar l’exposició fotogràfica “Museu Faller. Història Gràfica”, els assistents van poder gaudir al saló d’actes, del concert de música interpretat per l’Orquestra Simfònica del Conservatori Professional de Música Josep Climent d’Oliva. Aquesta fou una nit d’agraïments i d’homenatge i record a totes les persones que feren possible la  casa de tots els fallers de Gandia.

 

 

El Museu Faller ha passat amb nota alguns dels reptes dels darrers anys: ha aconseguit el segell de qualitat Sicted i forma part de la xarxa de museus fallers com cap de llança de tots ells. Ara es presenten nous reptes que necessiten de la col·laboració de tots.

Altre motiu d’orgull ha estat l’acceptació de Sa Majestat el rei Felip VI per ostentar el càrrec del President d’Honor del X Aniversari del Museu Faller.

En concloure l’acte institucional, els assistents es traslladaren a l’exterior de la instal·lació per descobrir el remat d’una falla que ja llueix al sostre del Museu. Ha estat modelada pels artistes Palacio i Serra i creada amb materials especials perquè la peça puga resistir el sol, la pluja i el vent.

 

 


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.