NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

José Antonio Monfort es converteix en cap de la Policia Local de Xàbia

Va entrar com agent en 1989

José Antonio Monfort ha pres possessió com nou intendent en cap de la Policia Local de Xàbia. L’acte, celebrat al saló de plens de l’Ajuntament, va estar presidit per l’alcalde, José Chulvi i la regidora de Seguretat, Pepa Gisbert. Monfort va entrar com agent en gener de 1989 i ha desenvolupat la seua carrera professional íntegrament en la Policia de Xàbia que compta en l’actualitat amb 70 membres.

Després d’haver superat una nova fase d’oposició i complir amb la corresponent formació en el Institut Valencià de la Seguretat Pública i Emergències, IVASPE, Monfort ascendeix a intendent amb el repte de continuar amb la seua línia de treball que al cas d’un municipi tan turístic com Xàbia comporta gran diversificació.

 

 

Alguns dels canvis que ha impulsat des de que està en la prefectura és la creació d’unitats com la de l’Agent Tutor, Agent Mediador o Unitat de Comeses Especials, a més de refermar la Unitat d’Atenció i Protecció Social i reforçar la col·laboració amb associacions veïnals i col·lectius voluntaris que  contribueixen a la seguretat local com Creu Roja o Protecció Civil. Monfort també ha donat un impuls a la comunicació entre policia i ciutadania, tant a través dels distints canals institucionals, com en un apartat propi de la web municipal.

 

 


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.