NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Ondara acollirà el 6 de maig els Tradijocs de la Marina Alta

Fa onze anys que es celebra esta festa dels jocs tradicionals

 

Ja està tot enllestit per a la celebració el dia 6 de maig en Ondara de l’onzena edició dels Tradijocs de la Marina Alta, on s’espera la participació de mig miler de xiquets de tota la comarca per a disfrutar dels jocs i els esports de sempre.

Organitzats pel Consorci Esportiu de la Marina Alta, en col·laboració amb l’Ajuntament d’Ondara, els Tradijocs estan oberts als xiquets de cinquè i sisè de Primària, ampliant-se també als de tercer i quart. Les sol·licituds per a participar deuen tramitar-se a través del Consorci o a les àrees d’esports dels ajuntaments participants.

Entre els jocs que s’estan preparant trobem el sambori, la pilota, la ratlleta, la trompa, la corda, les boletes, el mocador, les birles, el set i mig i el cementeri, així que no hi haurà temps per a l’avorriment en una jornada que començarà el diumenge sis de maig a les nou del matí amb la recepció dels participants i a les 9:30 les autoritats. En acabant està previst un passa carrer des del carrer Sant Jaume fins arribar al Prado, on estaran instal·lats tots els jocs.

Els Tradijocs començaran calfant motors amb l’arribada de la bandera dels Tradijocs a totes les poblacions participants, com si fos la torxa olímpica. De fet, ja ha passat per Pego i, durant les properes setmanes, recorrerà tota la comarca.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.