NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Bodes 2018

establiments que ens ajudaran a elegir cadascun dels aspectes per a triomfar el dia més important de la nostra vida

Celebrar una boda comporta molts preparatius el que fa sorgir inseguretats i dubtes per si les eleccions que prenem són o no les correctes. Per al dia més important de la nostra vida és necessari posar-nos en mans de professionals que ens ajudaran a elegir cadascun dels aspectes per a triomfar.

Chamón Novias que compta amb les millors firmes nacionals i internacionals, en Paco Peluqueros, gran coneixedor de les últimes tendències i del visagisme, mètode de comunicació i anàlisi estètic per a realçar la bellesa de la núvia. ' Requena hombre' és la tenda de referència en la cerimònia amb la venda de trages per a nuvis, padrins, festers i sastreria en general acompanyat de les millors firmes. Sorpréndele ha aconseguit unir en matrimoni a centenars de parelles que han confiat en aquesta empresa per la quantitat i qualitat dels serveis que ofereixen; des d’invitacions a detalls passant per productes tan novedosos i cridaners. En la carretera Enguera quilòmetre 51 arribem al Portal del Caroig, una gran masia que compta amb espais tant interiors com exteriors, totalment preparats per a la realització d’un esdeveniment tan important com és una boda. En José Flors i Decoració de Xàtiva ens ajudaran en l’elecció  de les flors tant per una boda civils com en les tradicionals núpcies religioses. Després de l’estrès que ha suposat la boda, toca descansar i posar rumb al destí somniat, que potser més cultural, paradisíac o exòtic, i  en Nautalia Viajes ens ajudaran en l'elecció del destí que més s'adapte als nostres gustos i necessitats.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.