NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

El nou accés per l´Avinguda Torrefiel estarà a punt en setembre

L?obra, que millorarà la seguretat vial en l?entorn de la CV-81 al seu pas per la localitat, es dividirà en tres fases

La conselleria d’Habitatge, Obres Públiques i Vertebració del Territori ha presentat el Pla d’Execució de les obres del nou accés a Ontinyent per l’Avinguda de Torrefiel que es preveu estiguen finalitzades el proper setembre. L’obra, que millorarà la seguretat vial en l’entorn de la CV-81 al seu pas per la localitat, es dividirà en tres fases diferenciades que permetrà també millorar l’accessibilitat i mobilitat dels vianants a la passarel·la que creua la CV-81.

Les obres foren adjudicades a l’empresa local Guerola Transer SL per 720.707 euros i un termini d’execució de dotze mesos que es vorà reduït notablement. La primera fase, ja iniciada, inclourà des del proper dilluns dia 23, el tall dels actuals accessos per a vehicles que comuniquen l’Avinguda de Torrefiel i la CV-81, passant a emprar-se la rotonda que comunica aquesta carretera i el poliesportiu com via alternativa.

La segona fase coincidirà amb les vacances de l’alumnat de l’IES l’Estació, ja que comportarà el tall del trànsit de vianants per la passarel·la, que serà objecte d’una important reforma. A més es substituirà els actuals graons per una rampa que millorarà l’accessibilitat.

La tercera i última fase es farà coincidir amb la tornada a les aules de l’alumnat el 17 de setembre quan es tornarà a obrir al trànsit la passarel·la i es faran les últimes intervencions al nou accés viari.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.