NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Diputació paga la remodelació de l´avinguda d´accés al poble

WIFI gratis i un parc infantil més ample donen protagonisme als vianants

L’accés a La Granja de La Costera s’ha convertit en una avinguda on els vianants són prioritaris, on s’ha ampliat el parc infantil i on, fins i tot, els ciutadans tenen accés WIFI gratuït. Es tracta d’una remodelació que, amb els 125.000 euros que ha posat damunt la taula la Diputació de València, permet als veïns d’este poble de poc més de 300 habitants disfrutar d’un espai d’esbarjo que, fins ara, no tenia cap atractiu.

Des de fa anys, La Granja de La Costera tenia en ment este projecte, però no ha sigut fins ara que la Diputació ha pogut fer front a les despeses, ja que el poble per sí mateix no té els diners necessaris per a escometre projectes d’esta envergadura.

Amb esta obra, a més de millorar la qualitat de vida dels veïns de La Granja de La Costera, s’ha millorat la seguretat vial de la zona a l’eliminar un encreuament perillós. En el que portem de legislatura, la Diputació de València ha invertit 600.000 euros en este poble i, entre enguany i l’any que ve, s’estima que s’invertiran 200.000 euros més.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.