NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

trentavuitena edició Premi de Poesia Senyoriu Ausiàs March Beniarjó

Com cada mes d´abril, Beniarjó es reunia per homenatjar al poeta Ausiàs March , la figura més important del segle d´or valencià

 Com cada mes d’abril, Beniarjó, lloc de naixement d’Ausiàs March, el poeta més important del segle d’or valencià, es reunia per homenatjar la seua figura amb el lliurament del Premi de Poesia Senyoriu Ausiàs March, que en aquesta trenta-vuitena edició ha recaigut en Josep Checa per la seua obra “Pell d’ànima”. Tenia lloc el dissabte 14 d’abril però en dies anteriors i posteriors, la cultura ha impregnat el poble amb una programació muntada especialment al voltant del certamen i que ha inclòs espectacles poètic-musicals, xerrades, recitals i la presentació del nou disc d’Andreu Valor.

 


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.