NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Albaida estrenarà centre de dia per a malalts d'Alzheimer en 2020

Caixa Ontinyent i l´Ajuntament es faran càrrec de la inversió de 800.000 euros

L'Ajuntament d’Albaida, l’Obra Social de Caixa Ontinyent i l’Associació de Familiars de Malalts d’Alzheimer han signat hui el conveni de col·laboració per a la construcció del nou centre de dia que obrirà les seues portes en 2020. L'associació, que es troba situada en l’actualitat en un baix de l’edifici de l’antic institut Josep Segrelles, comptarà amb un nou centre a la urbanització de La Torre d’Albaida.

El nou recinte, amb una capacitat per a 35 usuaris, disposarà d’un espai obert amb dos àrees diferenciades, una zona d’atenció específica amb sales polivalents i un altra àrea que albergarà el gimnàs i la cuina, espai on quedarà integrat l’antic fumeral existent. Tot això s'articularà a través d'un pati interior que dotarà de llum natural a l'edifici. En definitiva, unes instal·lacions que donen resposta a les reivindicacions de l’associació.

A partir d’ara s’inicia el procediment administratiu pertinent per tal de licitar les obres del centre, obres que està previst executar a partir del 2018 i que tindran una durada de dos anys. El nou centre obrirà les seues portes després d'una inversió de 800.000 euros, dels quals l’Ajuntament pagarà mig milió d’euros i Caixa Ontinyent la resta, encara que des de la corporació municipal esperen que arriben ajudes de les diferents administracions per tal de fer front a esta gran despesa econòmica.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.