NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Dia Mundial de la Creu Roja el 19 de maig

Ontinyent acull la celebració provincial

Ontinyent serà seu de la celebració provincial del Dia Mundial de la Creu Roja i de la Mitja Lluna Roja el dissabte 19 de maig. Per a aquest esdeveniment s’ espera que assistisquen més de 600 voluntaris de tota la província de València de l’Organització Humanitària.

Es tracta d’ una jornada de portes obertes que tindrà com a punt destacat la Plaza Mestre Ferrero. A les 10h del matí s’ inicien activitats  d’ oci com exposicions, animacions per a xiquets i joves com la gymkana, tallers pràctics de reciclatge, tècniques de primers auxilis i competències per a accedir al mercat laboral, juntament amb un simulacre d’ emergències a les 12:30 hores.

És una oportunitat per a difondre els Principis Fonamentals i Valors que la inspiren però centrats en el Voluntariat, pilar fonamental de l'organització.

Baix el lema “L’ ajuda on cal, prop de tú”, Creu Roja, des d’ aquesta celebració en Ontinyent vol arribar a totes les assemblees locals i comarcals.

El dia 8 de maig és el dia oficial de la Creu Roja coincidint amb l'aniversari del naixement del fundador del Moviment, Henry Dunant.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.