NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

1.100 corredors amb diversitat funcional participen en la cursa solidària

54 centres es donen cita en l´onzena edició

Poques cites com la que ahir va tenir lloc omplin l’Albereda Jaume I de Xàtiva de dalt a baix i a més amb la inclusió com gran protagonista. 1.100 corredors, procedents d’un total de 54 centres es donaren cita en l’onzena edició de la carrera solidària per a persones amb diversitat funcional organitzada per Aspromivise i Copava. A ells es sumaren 1.180 escolars al llarg d’un recorregut com acompanyament així com a 480 persones voluntàries que col·laboraren en l’organització. No faltaria tampoc una ampla representació municipal amb l’alcalde Roger Cerdà al capdavant.

El món educatiu va estar present amb membres del centres de la Universitat Catòlica, els IES Ribera, Simarro i Vallada, el CIPFP La Costera o de la Universitat de València. Amb l’ajuda de tots es va reivindicar un any més la visibilitat del col·lectiu i la seua plena integració en la societat. I què millor que fer-ho amb una festa esportiva i amb molts regals tant per als que guanyen com per als que no.

Aspromivise és l’Associació Protectora de Discapacitats Intel·lectuals i Físics Verge de la Seu de Xàtiva. La seua missió és fomentar i promocionar a tots els nivells i davant organismes oficials i privats la protecció i tutela de persones amb diversitat funcional tant físics com psíquics; així que tota ajuda és benvinguda.

L’altra entitat organitzadora, Copava, és l’Associació coordinadora de recursos d’atenció a persones amb diversitat funcional. Tots ells es donaren ahir una lliçó de vida.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.