NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Jornada de portes obertes als Serveis Socials

Les dependències estan ubicades a l´Ajuntament

Apropar els serveis socials a la ciutadania. Amb eixe objectiu s’ha celebrat en Xàtiva una jornada de portes obertes de les instal·lacions dels Serveis Socials, unes dependències ubicades a l’Ajuntament de la capital de La Costera que ha visitat, a més dels veïns de Xàtiva, la directora general d’Infància i Adolescència.

Els Serveis Socials de Xàtiva treballen molt per les persones que no tenen recursos, però també tenen programes preventius per tal de que les famílies no hagen d’arribar a situacions de precarietat límits. És per això que fer publicitat dels servis que s’ofereixen és bàsic per a apropar al ciutadà tant instal·lacions com professionals.

A estos serveis s’afegeixen altres, com els programes d’inclusió que treballen per evitar casos extrems d’exclusió socio-laboral.

Gràcies a esta jornada de portes obertes el departament de Serveis Socials es mostra més proper a una ciutadania que, al cap i a la fi, és a la que van dirigits els seus recursos.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.