NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Nova imatge corporativa per a La Beneficència

La residència presenta nova imatge amb motiu del centenari

La residència per a majors, La Beneficència d’Ontinyent, va presentar ahir la seva nova imatge corporativa al saló d’actes del Col·legi La Milagrosa amb motiu del seu centenari que es celebra el pròxim any 2019.

La iniciativa va aprofitar per a donar a conèixer els plans posats en marxa en aquesta nova etapa de l’entitat. Cal recordar que La Beneficència va encetar a principis de 2017 una nova fase cap a una major professionalització de la seua estructura i una modernització de la seua gestió.

En la presentació es va posar en valor la trajectòria històrica i la vinculació que ha mantingut la institució amb el poble, ja que els seus  inicis reals es remunten al segle XIV.

Durant un llarg període, la institució del Sant Hospital d’Ontinyent funcionava amb una separació de les seues dedicacions fonamentals: Hospital i Beneficència. Però, el 17 de juny de 1919, es va publicar un Real Ordenament del Ministeri de Governació, en la qual es reunifica i es constitueix un únic establiment amb el nom de Hospital de Beneficència Nuestra Señora de los Dolores.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.