NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Jornada sobre urbanisme amb els plans del Govern valencià

La Conselleria d´Habitatge ha fet efectiu el pagament de 2,2 milions a Ontinyent en concepte d´ajudes a l´habitatge

La directora general de Vivenda, Rehabilitació i Regeneració urbana de la Generalitat Valenciana i primera tinent d’alcalde d’Ontinyent, Rebeca Torró ha informat als professionals de la construcció sobre els diversos plants de regeneració urbana impulsats pel govern valencià. Ha sigut al marc de la jornada “La ciutat de les persones”, organitzada per l’ajuntament i la Mesa del Territori, integrada per les associacions d’arquitectes i constructors. En la seua intervenció va afirmar que s’ha recuperat la credibilitat en l’administració com ho demostra el pagament pendent de 2,2 milions a la ciutat d’Ontinyent en concepte d’ajudes de vivenda.

A més de Torró, la jornada, celebrada a la seu de la Mancomunitat de la Vall d’Albaida va comptar amb les intervencions del regidor de Territori, Jaume Peris, tècnics dels ajuntaments d’Ontinyent i Gandia com José Juan Morant, cap del departament de contractació gandià qui va parlar sobre les principals millores de la nova llei de contractes del sector públic.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.