NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

L´any que ve es construirà el nou IES Francesc Gil

La Conselleria d´Educació posa així punt i final a les reivindicacions històriques de Canals

El curs 2018-2019 serà l’últim on els alumnes de l’IES Francesc Gil de Canals passaran en l’actual centre. L’anunci naix d’un recent reunió en la Conselleria d’Educació on s’informava a les parts implicades que la revisió del projecte existent sobre el nou institut per a actualitzar-lo a la legislació vigent ja està en marxa. Una volta finalitzat es procedirà  a la seua licitació prevista per a finals d’aquest 2018. Ja per al proper 2019 tindrà lloc l’enderrocament i la construcció del nou IES Francesc Gil.

Després d’un retard de més de deu anys hi ha un compromís ferm d’executar el projecte original consistent en construir una nova infraestructura adequada a la realitat actual ja que aquest és un institut que rep a alumnes de tota la comarca.

Tot i així els esforços de l’actual equip de govern han aconseguit endreçar l’actual edifici en la present legislatura amb diferents reformes.

En matèria educativa Canals compta amb més bones notícies ja que els CEIPs José Mollá, Vicent Rius i Calixte III i l’IES Sivera Font s’han adherit al programa Edificant.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.