NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Oliva celebra una nova edició del Festival de la Cançó el 17 de juny

La primera fase de selecció serà el dissabte 2 de juny a la Casa de la Festa

L’ Ajuntament d´Oliva ha presentat el Festival de la Cançó. La Gran Final tindrà lloc el diumenge 17 de juny al Parc de l’Estació. La primera fase de selecció serà el dissabte 2 de juny a la Casa de la Festa. Els quatre representants que dugueren a terme la presentació del Festival valoraren el nivell del certamen musical i els esforços col·lectius per a consolidar-lo com únic en la comarca de la Safor.

A l’edició de l'any passat van assistir milers de persones en un espectacle que va cridar l'atenció i va agradar al públic. La guanyadora fou Laura Ollero García i ja aleshores es va dir que este espectacle mereixia la pena que fóra impulsat.

La final es compondrà per 12 cantants, els quatre millors rebran remuneració econòmica: 400€ per al primer, 300€ per al segon, 200€ per al tercer i 200€ per al millor artista local. Podran accedir a aquests guardons els cantants no professionals que siguin majors d’edat que hauran d’aportar un arxiu d’ àudio de la música sense veu.

Les dues cançons a interpretar pels seleccionats, almenys una haurà de ser en valencià o castellà.

Les inscripcions són gratuïtes, i es poden realitzar telefonant al número 673 229 270 (de dilluns a divendres de 9.00 a 15.00 h) o a través del correu electrònic oliva.cultura@gmail.com. El termini de la inscripció acabarà el dia 31 de maig de 2018 a les 14.00 h.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.