NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

S´obri la convocatòria per a optar a Reina de la Fira d´Agost

La Fira d´Agost ja té coordinadora del llibre i autora del cartell

Xàtiva ha obert la convocatòria per a optar a Reina de la Fira 2018. El termini d’ inscripció s’inicia el pròxim dilluns 15 i finalitzarà el 12 de juny amb dos únics requisits, estar empadronada en la ciutat i ser majors d’ edat. Es presentarà la candidatura amb una sol·licitud que s’entregarà a la Oficina de Registre General de l’Ajuntament, especificant les seves dades i la cort de honor elegida. El consistori donarà una ajuda de 2.000 euros a la Reina y 1.000 a cadascuna de les seves acompanyants. El jurat estarà compost per l’ alcalde o un regidor que serà el president de la taula, la Reina de la Fira anterior, un responsable de Protocol de l’Ajuntament de Xàtiva, dos representants d’entitats locals com a vocals i un administratiu del Departament de Festes com a secretari.

Per altra banda i seguint amb aquest tema, Purificació Garcia repeteix aquest any com a coordinadora del llibre de Festes. L’escriptora és doctora “Cum Laude” en Filologia Hispànica, dedicada al teatre clàssic i a la cultura popular valenciana i acaba de guanyar el Premi de Literatura Infantil dels Premis Literaris d’Algemesí amb el llibre ‘Centre comercial l’oblit’. Al mateix temps, s’han ratificat les bases que modularan l’elecció de la impremta que editarà el llibre d’aquest any, que tindrà entre 130 i 180 fulls i una tirada de 1.000 exemplars i que es trobarà a la venda per al públic en breus.

I la fira dóna més titulars, aquest en quant als dissenyador del cartell que enguany recau en la il·lustradora valenciana, Malota, Mar Hernández, una de les grans promeses d’aquest món que ha treballat inclús per a “The New York Times”. La seva creació més recent ha sigut el Logo dels actes institucionals del 9 d’Octubre.

D’aquesta manera,  l’Ajuntament de Xàtiva realitza el quart encàrrec seguit des de la presa de possessió del nou govern en 2015. El primer any fou Ernesto García Lledó, pintor local. En 2016, el consistori va canviar l’orientació cap a il·lustracions més modernes i dissenyadors gràfics com foren Paco Roca o Mariscal i enguany Malota.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.