NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

10.000 euros per a que els més menors de 16 anys trien projecte

Els menors de 16 anys de la ciutat decideixen el destí de 10.000 euros municipals dividits en dues propostes provinents per una banda per alumnes de Primària i per altra, per alumnes de Secundària

El col·legi Claret de Xàtiva ha sigut l’escenari escollit per encetar els primers pressupostos participatius infantils. En ell, els menors de 16 anys de la ciutat decideixen el destí de 10.000 euros municipals dividits en dues propostes provinents per una banda per alumnes de Primària i per altra, per alumnes de Secundària.

Aquesta proposta va néixer del grup motor que va suggerir estendre la participació a aquest col·lectiu.

El procés compta amb tres fases diferenciades. La primera ocupa el treball que es desenvolupa a les tutories dels centres de Primària i Secundària de la ciutat, mentre que la segona té a veure amb uns tallers que es duran a terme en la Casa de Cultura. L’última fase, prevista per a la primera setmana de juny, serà la que ocupe la votació dels xiquets i xiquetes. Per a la primera fase, l’Ajuntament ha facilitat a tots els tutors unes guies didàctiques per poder treballar en dues sessions.

En la segona sessió es posaran en comú els resultats per triar una proposta per cada quatre grups del centre i també s’elegiran uns representants de cada centre que seran els que acudiran a les sessions de la Casa de Cultura els dies 21, 24 i 29 de maig.

La presentació tenia lloc al col·legi Claret degut a que es tracta del centre en el que més xiquets participen, degut al nombre d’alumnes i de línies implicades.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.