NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

200 atletes amb diversitat funcional participen al III Encontre de Copava

Este encontre tanca la temporada

Ahir 200 atletes amb diversitat funcional intel·lectual, procedent de diferents centres del territori participaren al III i últim Encontre d’Atletisme de COPAVA, la Coordinadora de Centres Ocupacionals de la Comunitat Valenciana que ha comptat amb la col·laboració del centre local “José Antonio Bodoque”. Aquesta gran festa de l’esport adaptat tenia lloc al poliesportiu municipal on es desenvoluparen diferents competicions a més del lliurament de medalles al ser la prova que tanca la temporada. A l’acte no faltaria l’alcalde de la ciutat, Jorge Rodríguez.

Curses fins als 800 metres, salt de longitud o relleus foren algunes de les proves desenvolupades ahir. Participants, acompanyants, organitzadors i voluntaris farien possible aquesta gran cita lúdic-esportiva tan integradora.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.