NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

El parc La Torre millora les seues condicions amb ajuda de Diputació

Les obres han suposat una despesa global de 52.400 euros, dels que la institució provincial ha sufragat 41.900 euros

La pineda “La Torre” i la zona verda de l’entorn del camí de Benissoda d’Albaida han millorat les seues condicions ambientals i d’accessibilitat gràcies a les obres realitzades per l’Ajuntament amb els fons del Programa d’Espais Degradats que desenvolupa l’àrea de Medi Ambient de la Diputació de València. Les obres han suposat una despesa global de 52.400 euros, dels que la institució provincial ha sufragat 41.900 euros, el 80% del total i l’ajuntament la resta, 10.500 euros.

L’adequació de la zona ha consistit en la neteja i restauració completa de les torres d’accés al parc de “La Torre” i la instal·lació de tanques metàl·liques i voreres de ciment per delimitar les diferents àrees de l’espai. A més, la intervenció ha inclòs també la plantació de vegetació, l’emplaçament d’un tobogan infantil i la creació d’una zona delimitada per a gossos.

La intervenció ha aprofitat per recuperar les torres, espai emblemàtic de la població i vestigis del desaparegut Castell de Santa Rosa.

Aquest programa de la Diputació de València comprèn la rehabilitació mediambiental de zones deteriorades que tenen potencial paisatgístic o interès per a usos recreatius i la subvenció pot arribar fins al 92,5% del cost dels treballs.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.