NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

El Pont del Quisi de Benissa es restaurarà

La Generalitat dóna un pas enrere i confirma que en lloc de construir un pont nou, es reforçarà el Pont del Quisi

Les conselleries d’Obres Públiques i Cultura han confirmat a l’Ajuntament de Benissa que, finalment, es reforçarà el Pont del Quisi per a mantenir-lo, deixant de costat l’anunci de construir-ne un de nou per no poder aguantar el tràfic ferroviari que s’espera per a eixa línia.

Mantenir el seu estat original i executar obres de rehabilitació i reforç són ara els objectius del Govern, tant municipal com autonòmic, atès que als últims anys no s’han portat a terme obres en esta infraestructura.

La línia 9 es reobrirà amb els actuals trens, amb propulsió dièsel, amb un pes inferior als nous trens duals, que seran dièsel i elèctrics. Mentre, la Conselleria d'Infraestructures es sol·licitaran nous informes procedents d'altres fonts expertes a nivell nacional, explorant així totes les vies possibles.

Els terminis d'execució de les obres es mantenen, açò és, la finalització de les obres del tram Calp-Teulada segueix fixada per a l'últim trimestre de 2018 i l'obra de modernització definitiva permetria comptar amb la Línia 9 funcionant durant 2019.

El pont, que és de titularitat de la Conselleria d’Infraestructures, serà catalogat com a Bé de Rellevància Local per tal de salvaguardar-lo en un futur.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.