NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Ajudes per a les zones rurals

El Palomar acull una jornada de presentació del Grup d´Acció Local SOM RURALS i de les ajudes que poden tramitar

El Programa de Desenvolupament Rural de la Comunitat Valenciana 2014-2020 té entre els seus objectius la diversificació de l’activitat econòmica de les zones rurals i el recolzament a la iniciativa europea LEADER que al 2014 va evolucionar cap al Desenvolupament Local Participatiu. Aquest nou enfocament consisteix en cedir la iniciativa de planificació a les comunitats locals de cada territori rural que, organitzades en Grups d’Acció Local, elaboren i executen una estratègia de desenvolupament per a dita zona aprofitant els seus recursos. SOM RURALS és el Grup d’Acció Local present a les nostres comarques, la Vall d’Albaida, la Safor i la Costera i ahir una xerrada celebrada en la sala multiusos d’El Palomar va donar compte del seu treball i de les ajudes que es posen al seu abast.

SOM RURALS està integrada per 41 municipis; 25 de la Vall d’Albaida, 14 de la Safor i 2 de la Costera a més de la Mancomunitat de la Vall, col·lectius i més de 80 empreses privades. Aquest és un dels 11 grups d’acció local que cobreix tot el territori de la Comunitat Valenciana.

Entre les activitats que SOM RURALS plategen dur a terme els propers exercicis destaquen: la realització de trobades i fòrums; la potenciació del treball en xarxa en matèria de producció agropecuària i agroalimentària; la posada en marxa d’accions de promoció conjunta a mercats externs i el foment de la creació de canals curts de comercialització de productes de la zona.

Aquestes jornades estan celebrant-se en cadascuna de les zones que compten amb un Grup d’Acció Local.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.