NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

´20 mestres del segle XX al País Valencià´

El llibre repassa la trajectòria dels millors docents valencians del segle passat

El campus d’Ontinyent ha acollit la presentació del llibre ’20 mestres del segle XX al País Valencià’ coordinat per  Mª Carmen Agulló, professora de la Universitat de València i Vicent Romans, membre de la Unitat per l’Educació Multilingüe de la UA.

Es tracta d’un llibre que pretén recuperar figures rellevants i pràctiques escolars innovadores dutes a terme al nostre país durant el segle passat, per tal de demostrar com ens podem apropar a la tasca docent i a la personalitat dels professors.

L’autoria de les biografies és fruit de mestres i professors de secundària i universitat. Alejandro Mayordomo Pérez és l’ autor del pròleg i la edició del llibre ha estat a càrrec d’Edicions 96. Cada capítol està dedicat a un mestre com: Carmen Valero Gimeno, Francisca Sanchis Ferrer o Enric Soler i Godes.

L’ objectiu d’ aquest volum és  reconstruir el mètode educatiu i posar en valor la història de l’escola valenciana. 


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.