NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Gandia abandera la lluita contra els allotjaments turístics irregulars

En la jornada celebrada al CdT de Gandia s?ha analitzat la repercussió de la comercialització d´habitatges a través de plataformes digitals

Gandia va encetar l’any passat una campanya contra el lloguer d’habitatges turístics irregular, una pràctica molt estesa hui en dia amb l’arribada de plataformes d’economia col·laborativa com Airbnb o Wimdu i, per això mateix, ha sigut la capital de La Safor la que ha acollit una jornada informativa sobre l’intrusisme al sector en la que s’ha informat als interessats de la nova legislació que s’aprovarà en breu per part de la Generalitat Valenciana.

En la jornada celebrada al CdT de Gandia s’ha analitzat la repercussió de la comercialització d’habitatges a través de plataformes digitals i com respondre des de les administracions per a una gestió més eficient de les destinacions turístiques. Al mateix temps, s’ha buscat la complicitat dels pobles per a sumar-se a l’acord de col·laboració amb l’Agència Valenciana de Turisme per a reforçar les inspeccions, tal i com va fer Gandia l’any passat.

Este espai de reflexió aprofita a municipis i professionals per a discutir i arribar a un consens sobre esta nova realitat de comercialització d’habitatges turístics. Fer eixir esta oferta de l’economia submergida és, segons el Govern autonòmic, la única manera de lluitar pel sector hostaler. En estos moments, el registre Oficial de l’Agència Valenciana de Turisme compta amb 66.755 habitatges registrats, la majoria d’ells en la província d’Alacant.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.