NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Balls i activitats per a menuts en la inauguració d'Ontinyent al Carrer

És la sisena edició d'esta activitat de dinamització comercial a la ciutat

Dinamitzar els comerços i augmentar les vendes és l’objectiu de la campanya ‘Ontinyent al carrer’ que, des de dissabte i durant les properes setmanes, fa dels carrers més comercials de la ciutat el pol d’atracció de la comarca de La Vall d’Albaida.

Tallers infantils i animació de carrer a càrrec de l’escola de dansa Ballet Òpera han permès als més menuts disfrutar de jocs i tallers al llarg de tot el carrer Martínez Valls. A més, la inauguració ha comptat amb una desfilada i espectacle itinerant de la companyia Dinàmic, acompanyada d’una batucada a càrrec de Batukem i el ballet de l’Escola de Dansa Òpera.

Esta és la sisena edició de la campanya ‘Ontinyent al carrer’, una iniciativa que na nàixer per a promocionar el sector comercial de la capital de La Vall, una ciutat tradicionalment industrial.

Els empresaris del sector comercial estan molt contents pels resultats que s’obtenen any rere any, prova de que les polítiques de revitalització del sector estan donant els seus fruits.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.